Zamjenik župana Ivan Pal s predstavnicima Aero kluba Krila Koprivnice

10:36h
0

Zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ivan Pal sastao se u četvrtak 6. rujna s predstavnicima Aero kluba Krila Koprivnice; Zlatkom Gajdićem, Zlatkom Galićem, Mladenom Čižmešijom, Sašom Galićem i Stjepanom Karasom. Obilasku njihovog letilišta i prostorijama na području Općine Koprivnički Ivanec pridružio se i načelnik Božidar Vrabelj.

Bila je to prilika da članovi Kluba izvijeste zamjenika župana Pala s aktivnostima, ali i problemima koji im se javljaju u kontinuiranom radu. Predsjednik Kluba Zlatko Gajdić također je istaknuo da se programi ovog Kluba zanemaruju i marginaliziraju u županijskoj zajednici Tehničke kulture što im svakako uvelike otežava rad.

Nakon održanog radnog sastanka zamjenik župana obećao je da će svakako u listopada organizirati zajednički sastanak predstavnika Kluba, predstavnika Turističke zajednice i zamjenika župana Darka Sobote kako bi se Klub jače uključio u sportske i turističke projekte Županije. Isto tako je zaključeno kako će se aktivno raditi na pomoći u prikupljanju sredstava za rad obzirom da se radi o volonterskim naporima članova da populariziraju ovaj vid sporta.