Zapaženi rezultati Galop teama na prvom ovosezonskom nastupu

08:26h
0
Dijana i Clara na proglašenju // Foto: KK Galop team

Prošle su subote na zagrebačkom hipodromu Dijana Blažek, Jelena Jakuš, Marko Papac i Tomislav Kavur predstavljali Konjički klub Galop team Koprivnica u dvije konjičke discipline- preponskom i dresurnom jahanju.

Na 1. kolu Croatia Cup-a i 1.kolu Karoca Kupa u preponskom jahanju na utakmicama visine 0,80 i 100 cm nastupili su Marko Papac na grlu King i Tomislav Kavur na grlima Conquest of paradise i Cortesia. U obje utakmice su Marko i King te Tomislav  i Cortesia završili osnovni parkur bez kaznenih bodova i tako podijelili prvo mjesto s ostalim natjecateljima istog rezultata.

1.kolo Karoca Dressage Cup-a  ujedno je i prvi nastup u dresurnom jahanju za Dijanu Blažek i njenu mladu kobilu Ciaru. Na utakmici E4 Dijana i Ciara osvojile su treće mjesto, a Ciara je s trenericom Jelenom Jakuš nastupila i u utakmici za mlade konje (petogodce) i zauzela drugo mjesto.

U Galop teamu su izuzetno zadovoljni početnim rezultatima ove natjecateljske sezone te nastavljaju s pripremama za naredne turnire u svibnju.