Zapaženi rezultati koprivničkih osnovaca na krosu Sportskih novosti

19:15h
0
Koprivnički atletičari na krosu Sportskih novosti u Zagrebu

Na zagrebačkom Bundeku održano je 32. izdanje krosa Sportskih novosti, prvenstva osnovnih i srednjih škola Republike Hrvatske u trčanju u prirodi. Trčalo je oko 3000 djece i mladih koji su prekrasan nedjeljni dan odlučili iskoristiti za promicanje sporta i zdravlja, zabavu i druženje.


I učenici triju koprivničkih osnovnih škola sudjelovali su na krosu i postigli zapažene rezultate.

Ivana Treščec (OŠ “Antun Nemčić Gostovinski) osvojila je pojedinačno 3. mjesto u konkurenciji učenica 5. r, Ivan Mikulić (OŠ “Antun Nemčić Gostovinski) osvojio je pojedinačno 3. mjesto u konkurenciji učenika 6.r, dok je ekipa u sastavu Ivan Mikulić, Filip Horvat i Leopold Jurić (OŠ “Antun Nemčić Gostovinski) osvojila ekipno 3. mjesto u konkurenciji učenika 6.r.

Marko Gregurec (OŠ “Antun Nemčić Gostovinski) osvojio je pojedinačno 4. mjesto u konkurenciji učenika 7.r. Za OŠ “Antun Nemčić Gostovinski” natjecale su se i Marta Tomiša (5.r), Vivien Tomas (5.r) i Ana-Marija Sosa (8.r).

Učenice OŠ “Braća Radić” Karla Filipač, Karla Križaj i Elena Mačković bile su odlične i osvojile ekipno 1. mjesto u konkurenciji učenica 7.r, a Karla Filipač je također i pojedinačno osvojila 5. mjesto. Za OŠ “Braća Radić” natjecale su se i Enya Sever (5.r, 17. mjesto) i Iva Morić (6.r).

Albert Rušak (OŠ “Đuro Ester) osvojio je pjedinačno 9. mjesto u konkurenciji učenika 7.r.

Svi trkači su za uspomenu dobili majice, medalje su podijeljene za prvih šest mjesta u pojedinačnoj konkurenciji, dok su pehare dobile sve prvoplasirane ekipe.

čitam...