12.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 24. rujna 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
KRATKOROČNO ZADUŽENJE

‘Zapelo’ s priljevom sredstava za Newton sobe, kako bi radovi počeli Grad diže ‘mosni’ kredit od 770 tisuća eura
'

Grad Ludbreg zadužit će se kod Privredne banke Zagreb, uz fiksnu kamatnu stopu od 3,85 posto godišnje s rokom otplate najkasnije do 15. svibnja 2024. godine

Ne propustite

Na redovnoj sjednici gradskoga vijeća najavljenoj za sutra, ludbreški gradski vijećnici donijet će odluku o dizanju kratkoročnog kredita na iznos od 770 tisuća eura.

Kako navode, kratkoročni kredit koristit će se kao mosni kredit za financiranje građevinsko – obrtničkih radova na rekonstrukciji „Regionalnog znanstvenog centra za osnovnoškolski odgoj i obrazovanje u STEM području – LORI“, u svrhu premošćivanja jaza nastalog zbog različite dinamike priljeva sredstava i dospijeća obveza.

Projekt LORI započeo je u travnju, zahvaljujući njemu Ludbreg je postao prvi grad u Hrvatskoj koji će implementirati znanje kroz Newton sobe o čemu smo pisali. 

Grad Ludbreg zadužit će se kod Privredne banke Zagreb, uz fiksnu kamatnu stopu od 3,85 posto godišnje s rokom otplate najkasnije do 15. svibnja 2024. godine.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

vrhunske izvedbe

FOTO Muzej Grada Đurđevca ispunili mladi željni klasične glazbe, nastupio je Zagrebački puhački trio

Zagrebački puhački trio nastupio je u Muzeju grada Đurđevca pred mnogobrojnom publikom. Trio je izveo skladbe hrvatskih i inozemnih skladatelja,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti