Započeli radovi na izgradnji javne rasvjete u dijelu Močila

10:58h
0
Radove je otvorio gradonačelnik Mršić // foto: Ivan Brkić

Koprivnički gradonačelnik Zvonimir Mršić u utorak je otvorio radove na izgradnji javne rasvjete u dijelu Ulice Močile i dijelu Ulice Močilski odvojak I. u Koprivnici. Vrijednost radova, ukupne duljine 450 metara, iznosi otprilike 90 tisuća kuna, a investitor izgradnje je Grad Koprivnica.

MARKETING EPODRAVINA.HR

Riječ je o uskoj ulici koja vodi od Močilske kleti prema crkvi, a zadovoljstvo početkom radova iskazali su i građani koji žive u blizini i koji svakodnevno prometuju spomenutom ulicom. 

Izgradnja javne rasvjete predviđena je rasvjetnim tijelima snage izvora svjetlosti 70 W na armirano-betonskim stupovima visine 10 metara, a cestovne rasvjetne svjetiljke koje će biti ugrađene na predmetnom zahvatu zadovoljavaju visok svjetlosni učinak uz manju potrošnju električne energije.

Projektnu dokumentaciju za izgradnju javne rasvjete izradila je tvrtka «Trg» d.o.o  iz Koprivnice, a izvođač radova je tvrtka ”NITRE” elektroinstalaterski obrt također iz Koprivnice.

Radovi na izgradnji javne rasvjete trebali bi završiti do kraja veljače, s time da će kalendarski rok završetka radova ovisiti o vremenskim uvjetima.

 

čitam...