Započela rekonstrukcija Bilogorske ulice

16:38h
0

U ponedjeljak su započeli radovi na rekonstrukciji Bilogorske ulice u Koprivnici. Rekonstruirat će se vodovodna mreža, javna rasvjeta te izgraditi pješačko biciklistička staza ukupne duljine 360 metara, priopćeno je iz gradske uprave.

Zahvat u prostoru obuhvaća izgradnju pješačko-biciklističke staze, rekonstrukciju javne rasvjete i vodovodne mreže. Radovi će započeti rekonstrukcijom vodovodne mreže, a nakon toga staze i javne rasvjete.

Kompletne troškove navedene rekonstrukcije i izgradnje financira Grad Koprivnica, u ukupnom iznosu od oko 860.000 kn. Grad je za nositelja realizacije investicije rekonstrukcije vodovodne mreže odredio GPK Komunalac.

Projektnu dokumentaciju za izgradnju pješačko-biciklističke staze i rekonstrukciju vodovodne mreže izradila je tvrtka Forma biro iz Koprivnice, a javne rasvjete tvrtka TRG iz Koprivnice.

Izvođač radova na izgradnji pješačko-biciklističke staze je Cesta Varaždin iz Varaždina, rekonstrukciji vodovodne mreže Koming iz Koprivnice, a javne rasvjete Nitre iz Koprivnice.

čitam...