Modernizacija vozila vatrogasnih postrojbi

FOTO Zapovjednik Markešić zahvalio na vozilu i opremi: Ovo je izuzetno unaprjeđenje, sadašnji prosjek starosti voznog parka je 13 godina

Gradonačelnik Hrvoje Janči ovim se putem zahvalio Vatrogasnoj zajednici Koprivničko-križevačke županije za nabavku vatrogasne opreme za tehničke intervencije u vrijednosti od 35 tisuća kuna.

10:13h
0
DSC

U sklopu projekta Modernizacija vozila vatrogasnih postrojbi Republike Hrvatske, a u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014-2020., Javna vatrogasna postrojba Đurđevac ovog je tjedna svečano preuzela dugo navalno vozilo potpuno opremljeno interventnim alatima te ostalom vatrogasnom opremom.

Prilikom dolaska vozila u JVP Đurđevac, vatrogasce su posjetili gradonačelnik Grada Đurđevca Hrvoje Janči te predsjednik Gradskog vijeća Grada Đurđevca Željko Lacković. Vatrogasni zapovjednik Matija Markešić zahvalio se bivšem saborskom zastupniku i predsjedniku Gradskog vijeća Grada Đurđevca, Željku Lackoviću na njegovom angažmanu oko nabave dugog navalnog vozila vrijednog tri milijuna kuna.

– Nabavom ovog vozila napravljeno je izuzetno unaprjeđenje JVP-a Đurđevac čiji je sadašnji prosjek starosti voznog parka 13 godina, što je iznad prosjeka u Hrvatskom vatrogastvu, a našim vatrogascima će olakšati djelovanje na vatrogasnim intervencijama te u konačnici pružiti veću sigurnost našim građanima – rekao je Matija Markešić.

Prisutnima se obratio i gradonačelnik Hrvoje Janči koji se ovim putem zahvalio i Vatrogasnoj zajednici Koprivničko-križevačke županije za nabavku vatrogasne opreme za tehničke intervencije u vrijednosti od 35 tisuća kuna.