Povoljne cijene

Zavirite u najnoviji Links katalog za ugodno i bezbrižno ljeto

11:30h
0
Links katalog ljeto

Links je objavio najnoviji katalog za ljeto 2016. godine u tiskanom i online izdanju.

Od 30. svibnja 2016. u podjeli je novi katalog, a isti je moguće prelistati i u online verziji. Kliknite ovdje i pogledajte raznovrsnu i zanimljivu ponudu za bezbrižno i ugodno ljeto.

U ponudi su Links računala s Intel procesorima uz 5 godina jamstva po iznimno povoljnim cijenama, računalne komponente, prijenosna računala i tableti poznatih proizvođača, kao i pametni telefoni.

U katalogu se nalazi i oprema potrebna za dobar gaming i multimediju: gamepad, slušalice, tipkovnice, miševi i zvučnici. Također ćete pronaći ponudu multifunkcijskih uređaja, mrežne opreme i uređaja za sigurnu pohranu podataka.

Prednost je, svakako, činjenica kako sve artikle iz ovoga kataloga možete naručiti i

u Linksu potražite širok asortiman informatičke opreme // Foto: Matija Gudlin
u Linksu potražite širok asortiman informatičke opreme // Foto: Matija Gudlin

preuzeti u Koprivnici, u Links PICK-UP storeu uz besplatnu dostavu.

Preuzimanje naručenih proizvoda na kućnu adresu je besplatno za artikle u vrijednosti većoj od 1000 kn. Dodatna pogodnost je da online narudžbom proizvoda iz kataloga ostvarujete i 5% popusta na online kupnju.

Na taj način Links promovira online kupnju i mogućnost podizanja proizvoda u PICK-UP storeu Koprivnica koji je zamišljen kao poslovnica u kojoj možete brzo i jednostavno podići naručenu robu i platiti u poslovnici na način koji izaberete. Cijena je jednaka za sve vrste plaćanja. Ponuda iz kataloga vrijedi do 17.07.2016.

Prelistajte katalog i izaberite svoj proizvod za ugodnije ljeto, naručite, ostvarite popust i čekajte besplatnu dostavu u Links PICK-UP storeu na adresi Florijanski trg 10 u Koprivnici.