Završila županijska liga u streljaštvu

08:46h
0

081127-9-kolo-lige-kkz-koprivnica-mU završnom devetom kolu lige Koprivničko-križevačke županije u gađanju serijskom zračnom puškom, održanom na streljani u Koprivnici, strijelci S.Š.K. Ppodravke uspješno su završili ovogodišnji ligaški nastup.

Ekipa S.Š.K. Podravka-1 u sastavu Musić Larisa ( 192 ), Vladušić Hrvoje ( 186 ) i Golubić Alen ( 184 ) s otpucanih 562 krugova osvojila je prvo mjesto ispred drugoplasirane ekipe Radnik-1 iz Đurđevca koja je otpucala 552 kruga. Trećeplasirana ekipa bila je S.Š.K. Podravka-2 s otpucanih 550 krugova, a za nju su nastupili Draganić Boris ( 183 ), Kos Mario ( 184 ) i Obranović Mihajlo ( 181 ).

U devetom kolu lige nastupilo je šesdeset i pet strijelaca i dvadeset i jedna ekipa iz Koprivničko-križevačke županije, a S.Š.K. Podravka je nastupila s trideset i sedam strijelaca i dvanaest ekipa.

U pojedinačnom plasmanu devetoga kola lige najbolji rezultat i prvo mjesto kola osvojila je Musić Larisa,a trečeplasirani je bio strijelac S.Š.K. Podravka Vladušić Hrvoje.

U generalnom plasmanu lige Koprivničko-križevačke županije za ovu sezonu prvo mjesto je osvojila ekipa S.Š.K. Podravka-1 sa 5052 krugova ispred drugoplasirane ekipe S.Š.K. Podravka-2 koja je ostvarila 4940 krugova. Trećeplasirana je ekipa Radnik-1 iz Đurđevca sa  4835 krugova, a na četvrtom mjestu nalazi se ekipa S.Š.K. Podravka sa 4809 krugova.

U pojedinačnom plasmanu lige za ovu sezonu prvih sedam mjesta osvojili su strijelci S.Š.K. Podravka. Najbolji je Mehkek Nikola sa 1492 kruga, ispred drugoplasirane Musić Larise koja je postigla 1491 krug. Trećeplasirani je Golubić Alen sa 1484 postignutih grugova,a četvrtoplasirani Mario Kos postigao je 1483 krugova.

Nova sezona lige Koprivničko-križevačke županije započet će u siječnju 2009. godine, a odvijat će se kroz devet natjecateljskih kola koja će se održavati na streljanama u Koprivnici, Križevcu i Đurđevcu. Sa novom sezonom liga Koprivničko-križevačke županije u gađanju serijskom zračnom puškom provoditi će se u tri starostne kategorije, seniorskoj, juniorskoj i katetskoj.