-1 C
Koprivnica
Nedjelja, 3. prosinca 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Završni All Stars susret regionalne lige sjever
Z

Ne propustite

090420-all-stars-sudionici-mZavršila je i liga kadetkinja Regije Sjever, revijalnim ALL STARS susretom prvakinja lige ŽKK Koprivnice sa selekcijom svih ostalih klubova Regije Sjever, na kojem je Predsjednik županijskog KS dodijelio medalje drugo i treće plasiranoj ekipi, a košarkašicama Koprivnice, za osvojeno prvo mjesto bez izgubljene utakmice i koš razlikom od + 477 poena, i izboren direktan plasman na državnu razinu natjecanja, zlatne medalje i pehar u trajno vlasništvo, a sve igračice Koprivnice, selekcije lige i treneri dobili su prigodne majice KS. Najbolji strijelac lige je Petra Šimunić (ŽKK Koprivnica) sa 201 poenom, a druga je Ema Šimunić, dok glasovanjem svih trenera lige, premoćno je najboljom igračicom proglašena ponovo Petra Šimunić (ŽKK Koprivnica). U poluvremenu susreta održano je obavezno natjecanje u šutiranju za tri poena, i od 10 najboljih igračica – tricašica iz svih ekipa, u finalnom raspucavanju ponovo su ostale samo dvije igračice ŽKK Koprivnice (Lea Carek i Petra Šimunić), od kojih je ponovno najbolja bila Petra Šimunić. Županijski KS naprijed navedene najbolje pojedinke (sve iz ŽKK Koprivnica) nagradio je prigodnim plaketama.

090420-prvakinje-regionalne-lige-mPočetak susreta prilično nervozan, s mnogo grešaka u fazi obrane i nedorečenosti u napadu, ali od druge četvrtine, a posebno u trećoj, sve je krenulo željenim tokom, ipak tehničko znanje, ako ništa drugo je na strani Koprivničanki. Što se tiče igre daleko najzapaženija je bila Ema Šimunić (95. godište) (24 poena, 12 skokova – od čega 6 u napadu sa poentiranjem, 6 osvojenih lopti, tri blokade i jedna asistencija), a uz nju starija sestra Petra Šimunić i Mirna Begić, ali ne smije se zaboraviti Lea Carek, koja je ovaj susret dokazala da i bez postignutog poena može se biti među najzapaženijim pojedinkama susreta, jer košarka je u konačnici kolektivni sport. Selekcija Regije Sjever, ne radi konačne razlike u poenima, već nažalost to je zbilja, nema igračicu koja bi mogla igrati u prvih 12 ekipe Koprivnice. Loše je to za košarku, ali isto tako i Koprivničanke koje nemaju konkurenciju, nemaju adekvatnih protivnica za brušenje već priznate kvalitete, a za još kvalitetniju nadogradnju posebno na državnoj razini natjecanja.

090420-pehar-kapetanica-m 090420-najbolja-igracica-lige-m090420-najbolja-igracica-m 090420-najbolja-tricasica-mNa kraju susreta još jedna nagrada za Koprivničanke, najboljom igračicom (MVP) ALL STARS susreta jednoglasno je proglašena Ema Šimunić, koja je isto nagrađena plaketom županijskog KS. Za kraj djevojke samo naprijed, pred Vama su natjecanja na državnoj razini i u ovoj kategoriji ste za predstojeća natjecanja perjanica Regije Sjever, kao što su prije tri tjedna osigurale i juniorke ŽKK Koprivnice.

—–

I UZ OPUŠTENU IGRU, IGRA „MAČKE I MIŠA“ KADETKINJA KOPRIVNICE PROTIV SELEKCIJE KLUBOVA REGIJE SJEVER

Koprivnica 18. 04 2009. Dvorana SŠ – 11,30 sati, Suci: Kolarić D. (Kc.) i Huzjak M. (Kž), Pom. suci: Kašić T., Vida K. i Golubić L. (svi Kc.) Gledaoca 50.

ŽKK KOPRIVNICA – SELEKCIJA KLUBOVA REGIJE SJEVER (12:8)(19:10)(31:4)(23:7)   85:29

KOPRIVNICA: Šimunić E. 24, Halapir I. 3, Begić M. 19, Šimunić M. 4, Timarac K. 10, Carek L., Bakšaj  Ar. 4, Zeko S. 2, Šimunić P. 14, Kraljić M. 1, Špiranec L. 4, Sušilović l., radi ozljede nije nastupila Vida K., Fett E. i Česi I., a radi izleta sa školom Pavleković L.Trener: Saša Korkut. Pom. trener Kiš Dalibor

 

REPREZENTACIJA REGIJE SJEVER: I. Hlebec, S. Kupsjak 2, M. Šabarić, E. Černy 5, H. Glumac 1, V. Lukić, M. Đurišević 6, L. Nikšić 6, J. Ruk, J. Končar 9, M. Peršinović, G. Peroš, Selektor: Damir Betlehem (Podravac),. Trener: Dražen Vergić (Mladost (Đ))

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Optužnica

Mladići se “prikopčali” na cjevovod i istočili 600 litara plinskog kondenzata kraj Đurđevca, policija ih uhvatila na djelu

Dva mladića suočena su s optužnicom zbog krađe u kojoj ih je zatekla i policija. Optužnicu je podiglo Općinsko državno...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti