plesni klub koprivnica

Završeno međunarodno plesno natjecanje u standardnim i latino-američkim plesovima za Trofej Grada Koprivnice, pogledajte laureate

Damira Knežević osvojila je 2 brončane oznake medalje, Mihael Čavić osvojio je 2 brončane oznake medalje, a Saša Horvat osvojio je 2 brončane oznake medalje.

09:18h
0
Marina Tomac Rojčević i Neno Rojčević na pobjedničkom postolju // Foto: ŠPK Ritam
Foto: Arhiva

U Koprivnici je ove subote u organizaciji domaćina Plesnog kluba Koprivnica održano je međunarodno plesno natjecanje u standardnim i latinsko-američkim plesovima za Trofej Grada Koprivnica i natjecanje pojedinaca, parova i grupa. Pred punom dvoranom Srednje škole Koprivnica na natjecanju je nastupilo 81 plesni par u standardnim i latinsko-američkim plesovima iz 3 države (RH, Mađarske i Slovenije) iz 28 kluba a sudilo je 6 sudaca. U natjecanju pojedinaca, parova i grupa natjecalo se je preko 130 natjecatelja, što je ukupno blizu 300 natjecatelja.

Ispred Koprivničko-križevačke županije nazočne je pozdravio zamjenik župana Ratimir Ljubić, a ispred Grada Koprivnice gradonačelnik Mišel Jakšić.

Pobjednici Trofeja Grada Koprivnice u standardnim plesovima su Ivan Ratković – Marta Novak iz plesnog kluba Top-Step Sisak, dok je u latinsko-američkim plesovima pobjednik Srđan Branković – Tena Ranogajec iz plesnog kluba D&D Osijeka.

Članovi ŠPK Koprivnica ostvarili su u kategoriji pojedinaca dolje navedene rezultate.

Na početnoj razini Franka Žufika osvojila je 4 zlatne i 2 brončane oznake za medalje, Mateja Kolarić osvojila je 3 srebrne i 4 brončanih oznaka medalje, Pavao Kos osvojio je 2 brončane oznake medalje.

Damira Knežević osvojila je 2 brončane oznake medalje, Mihael Čavić osvojio je 2 brončane oznake medalje, a Saša Horvat osvojio je 2 brončane oznake medalje.

U kategoriji pojedinaca na naprednoj razini Paula Škrobar osvojila je 2 zlatne medalje, Kristina Cvitić osvojila je 2 zlatne medalju u konkurenciji od 16 natjecatelja, a Nika Barić osvojila je 2 srebrne medalje.

Slijedeće natjecanje je Zagrebu.