REKONSTRUKCIJA OSNOVNE ŠKOLE u molvama

Završetak radova planiran je za kraj veljače, u tijeku je izdavanje uporabne dozvole

Izvođač radova je 'Graditeljstvo Vrabelj' iz Koprivnice, poslove stručnog i obračunskog nadzora obavlja tvrtka Studio HM d.o.o. iz Đurđevca, a investicija je odobrena za sufinanciranje od Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u iznosu od 750 tisuća kuna, po Programu podrške regionalnom razvoju.

14:53h
0
DSC m
Foto: KCKŽŽ

Zamjenik župana Ratimir Ljubić i pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Ana Mušlek obišli su radove na rekonstrukciji Osnovne škole Molve, vrijednih nešto više od milijun kuna.

Zamjenik Ljubić izrazio je zadovoljstvo napretkom radova koji bi trebali završiti tijekom veljače, a rekonstruirana škola uvelike će pridonijeti podizanju obrazovnog standarda na području Koprivničko-križevačke županije.

U tijeku je izdavanje uporabne dozvole, kao i opremanje školske knjižnice koje se provodi u suradnji s Općinom Molve, uz planove da se prostor nove knjižnice proširi i na vanjske korisnike, nakon dobivene suglasnosti Županije.

Cijeli projekt obuhvaća dogradnju knjižnice i zbornice te rekonstrukciju postojeće kotlovnice, uz nadogradnju kata gdje se nalazi spremište, s time da se dogradnja knjižnice i zbornice izvodi između postojeće školske zgrade i kotlovnice, dok se nadogradnja kata iznad kotlovnice odvija uz postojeći i dograđeni dio škole.

Izvođač radova je ‘Graditeljstvo Vrabelj’ iz Koprivnice, poslove stručnog i obračunskog nadzora obavlja tvrtka Studio HM d.o.o. iz Đurđevca, a investicija je odobrena za sufinanciranje od Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u iznosu od 750.000 kuna.