Završio projekt “MOJ KIST – TVOJ KIST“ Udruge Koprivnički Krug

07:50h
0

Članovi Udruge Koprivnički Krug u srijedu su 6. ožujka u neformalnom otvorenju predstavili brojnim prijateljima, gostima i volonterima završetak i rezultate projekta MOJ KIST – TVOJ KIST.

Projekt kojeg su provodili od siječnja do ožujka 2013. snažno je podržala Regionalna zaklada za lokalni razvoj ZAMAH ( u sklopu programa NAŠ DOPRINOS ZAJEDNICI), Obrtnička škola Koprivnica,UZOR Hrvatska,  Dom mladih i tvrtka Trg d.o.o. , a obuhvatio je sanaciju i obnavljanje preko 120 kvadrata prostora. Zajedno su osmislili i proveli sanaciju, renoviranje i unutarnji dizajn, a u akciju se na različite načine uključilo preko 30-ak volontera. Kako je najaktivnija skupina udruge Koprivnički Krug Mala modna akademija u srijedu su u sklopu otvorenja novouređenih prostora predstavile i svoje crteže, slike i tekstilne radove.

Na samom otvorenju gostima su se obratili svi sudionici projekta, a svoje čestitke uputila je i Ivana Zima iz Regionalne zaklade za lokalni razvoj ZAMAH. Na provedenom projektu i naporu kojeg su uložili da i ostale udruge iniciraju na slične aktivnosti Koprivničkom Krugu čestitali su i zamjenica gradonačelnika i saborska zastupnica Vesna Želježnjak i zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ivan Pal.