prvo kolo 3. hnl

Zbog koronavirusa odgođena prvenstvena utakmica križevačkog Radnika i ždralovske Mladosti

Prošlog tjedna u Bjelovarsko-bilogorskoj pojavili su se novi slučajevi koronavirusa, a ispalo je da su igrači ždralovske Mladosti i Bjelovara provodili vrijeme sa zaraženom osobom na jednom večernjem druženju.

13:05h
0
Foto: Marija Karan
Foto: Marija Karan

Utakmica prvog kola 3. HNL Sjever između ždralovske Mladosti i križevačkog Radnika odgođena je zbog koronavirusa. Točnije, nekoliko igrača bjelovarskog trećeligaša nalazi se u samoizolaciji, stoga je HNS odlučio odgoditi susret.

Da je utakmica koja se trebala igrati u subotu u Ždralovima odgođena potvrdio je i tajnik kluba Dejan Pernjak kazavši kako Ždralovi imaju više od pet igrača u samoizolaciji i kako se tako nešto dalo naslutiti još za vikend.

Prošlog tjedna u Bjelovarsko-bilogorskoj pojavili su se novi slučajevi koronavirusa, a ispalo je da su igrači ždralovske Mladosti i Bjelovara provodili vrijeme sa zaraženom osobom na jednom večernjem druženju. Isti su odmah poslani u samoizolaciju, stoga je odigravanje utakmice bilo upitno.

Danas je odlučeno kako će se utakmica Ždralova i Radnika odgoditi, dok će Bjelovar svoje gostovanje kod Podravine odraditi jer su im samo dva igrača u samoizolaciji. Ostatak kola igra se redovito.

3. HNL Sjever, 1. kolo, 22. kolovoz

Mladost Ž – Radnik-Križevci / odgođeno
Graničar Đ – Tehničar C
Podravina – Bjelovar
Rudar MS – Virovitica
Varteks – Podravac
Papuk – Polet SMnM

čitam...