završili na disciplinskom

Zbog neslane šale s računom za branje oraha dvojici gradskih djelatnika prijeti otkaz, Janči: Nedolično su se ponašali

Nitko od strane Grada, odnosno gradskih djelatnika nema pravo na bilo koji način neprimjereno komunicirati i odnositi se prema građanima jer smo mi ovdje radi građana, a ne radi nas - komentirao je Lacković

14:05h
0
Gradsko vijeće Đurđevac
Foto: Ivan Balija

Priča đurđevačkog obrtnika, koji je radi nekoliko ubranih oraha pod stablom u centru Đurđevca iz gradske Uprave dobio račun za najam javne površine sa službenim pečatom Grada Đurđevca, dobila je nastavak, a kako se nada đurđevački gradonačelnik Hrvoje Janči, i svoj završetak.

– Protiv dvoje djelatnika, pokrenut je disciplinski postupak zbog teže povrede službene dužnosti, odnosno nedoličnog ponašanja te je pred Službeničkim sudom u Koprivnici pokrenut postupak i tu je kraj priče – pojasnio je gradonačelnik Đurđevca Hrvoje Janči.

Da je događaj apsolutno za osuditi, a netko je kroz neslanu šalu na svojoj koži osjetio kako je lako ostati bez posla, dodao je predsjednik gradskog Vijeća Željko Lacković.

– Podržavamo odluku gradonačelnika i na ovaj način pokazujemo da smo dovoljno ozbiljni i odgovorni prema svim našim građanima. Nitko od strane Grada, odnosno gradskih djelatnika nema pravo na bilo koji način neprimjereno komunicirati i odnositi se prema građanima, jer smo mi ovdje radi građana, a ne radi nas – komentirao je Lacković.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW