ČETVRTA NL BJ-KC-VT

Zdenka stiže u Drnje, kažnjena Tehnika igra s Pitomačom, Ferdinandovac u Suhopolju brani čelnu poziciju

U ovome kolu slobodna je Mladost Kloštar Podravski.

11:47h
0
Paradinović i Đipalo // Foto: Jurica Karan

Tehnika-Koprivnica dobila je neugodnu vijest. Nakon prekinute utakmice s predavačkim Dinamom, odlučeno je kako će koprivničkom klubu biti oduzeta tri boda, moraju platiti 3000 kuna, a sedam mjeseci kazne izrečeno je i trener Tomi Čikoviću.

S time svime na umu približava nam se 11. kolo Četvrte NL Bjelovar – Koprivnica – Virovitica u kojem će Građevinari gostovati u Pitomači. Istoimeni domaćin tražit će petu pobjedu nakon što ih je protekli vikend nadigrao Ferdinandovac.

Ferdinandovčani, pak, putuju u Suhopolje. Bit će to utakmica vodećeg i neporaženog sastava trenera Mladena Karan te šestoplasiranog protivnika. Spomenimo kako Suhopolje ne može računati na Luku Čubelića i Igora Praju zbog tri akumulirana žuta kartona.

Legradski Graničar ide na očigledno zahtjevno gostovanje u Predavac. Protivnik je drugi Dinamo, uz Ferdinandovčane momčad s najviše pogodaka. Legrađani su, pak, jedna od čvršćih obrana. Točnije, četvrta. Manje pogodaka primili su Ferdinandovac, Bilogora i upravo Predavčani.

Podravinu će predstavljati i Tomislav. Sezona se zasad ne razvija prema planovima kluba iz Drnja. Nalaze se na pretposljednjem mjestu s pet bodova. No, odigrali su osam utakmica, uz Graničar najmanje od svih, što znači da je u igri dovoljno bodova kako bi uhvatili priključak za sredinom. Zdenka 91 bit će klub protiv kojega će to moći napraviti već ovoga vikenda.

Ostale parove čine Garić Čazma, Bilogora 91 Daruvar te Bilogorac Slatina.

U ovome kolu slobodna je Mladost Kloštar Podravski.

Četvrta NL BJ – KC – VT, 11. kolo, 24. i 25. listopada, 14.30 i 15.30:

Garić – Čazma
Bilogora 91 – Daruvar
Pitomača – Tehnika-Koprivnica
Suhopolje – Ferdinandovac
Bilogorac – Slatina / nedjelja
Tomislav D – Zdenka 91 / nedjelja
Dinamo P – Graničar L / nedjelja