Događaj ljeta u Đurđevcu

Zdravko Čolić, jedna od najvećih glazbenih zvijezda ovih prostora, priprema spektakularan koncert na Picokijadi

Izvođač bezvremenskih hitova kao što su "Ti si mi u krvi", "Noć mi te duguje", "Mađarica", "Pusti, pusti modu" i mnogih drugih nedvojbeno će rasprodati sve karte i privući posjetitelje i turiste iz cijele Hrvatske, pa i šire.

15:11h
1
Podijeli objavu
Zdravko Čolić // Screenshot: YouTube

Ovo ljeto donosi koncertni spektakl u Đurđevcu – na Picokijadi nastupa jedna od najvećih glazbenih zvijezda ovih prostora, Zdravko Čolić.

Kako doznajemo iz Turističke zajednice, na ovogodišnjoj Picokijadi koja će biti od 30. lipnja do 2. srpnja Čolić će održati koncert kraj utvrde Stari grad.

– Koliko je nama poznato, Čolić nije bio u Hrvatskoj tri godine pa smo zajedno s Bjelovarsko-bilogorskim radiom odlučili organizirati koncert jedne od najznačajnih zvijezda jugoistočne Europe, a to nam je nakon dugog pregovaranja i uspjelo – rekao nam je direktor gradske Turističke zajednice Mario Fuček.

Koncert će biti 30. lipnja, cijena ulaznica još nije definirana, a prostor uz utvrdu može primiti 5000 ljudi, što bi vrlo lako moglo biti i premalo za zvijezdu takvog kalibra.

Izvođač bezvremenskih hitova kao što su “Ti si mi u krvi”, “Noć mi te duguje”, “Mađarica”, “Pusti, pusti modu” i mnogih drugih nedvojbeno će rasprodati sve karte i privući posjetitelje i turiste iz cijele Hrvatske, pa i šire, što će biti pravi turistički dobitak za Grad Picoka.

Osim Čolića, na Picokijadi će 1. srpnja nastupiti Pravila igre i Tony Cetinski, a u nedjelju šarolik glazbeni program uz popularni Detour i žestoki M.O.R.T.

Podijeli objavu
  • Stanko

    Jaka fešta sa pevačem iz “regiona”.