Zdravko Zovko odlazi na kraju sezone, nasljednik Neven Hrupec

09:35h
0


100505-zovko-mNakon tri uspješne sezone na čelu stručnog stožera Podravke Vegete, Zdravko Zovko napustit će Koprivnicu. Umjesto njega prvu ekipu vjerojatno će preuzeti Neven Hrupec, trener Podravke Lino i izbornik kadetske reprezentacije Hrvatske.

Upravni odbor Rukometnog kluba Podravka u utorak na večer održao je treću sjednicu na kojoj je raspravljan prijedlog komisije za struku o stručnom vodstvu prve ekipe u sezoni 2010/2011. godine i o igračkom kadru u istoj sezoni. Analizirani su ugovori s igračicama i dogovoreni temelji za pregovore s njima.

Nakon sjednice predsjednik Uprave, predsjednik kluba Krunoslav Bešvir je izjavio:

– Upravni odbor RK Podravke na sjednici održanoj u utorak navečer donio je odluku kako, po isteku važećeg ugovora s trenerom Zdravkom Zovkom, s trenerom neće razgovarati o produženju suradnje. Zaključak je Upravnog odbora kako je prvi kandidat za novog trenera Neven Hrupec, s kojim će uskoro biti obavljeni razgovori. Donesena odluka je u skladu s prijedlogom stručne komisije kluba, a motivirana je, između ostalog, i započetom racionalizacijom poslovanja kluba. Upravni odbor ocijenio je dosadašnju suradnju s gospodinom Zovkom uspješnom, profesionalnom i vrlo korektnom te izrazio uvjerenje da će na isti način suradnja i završiti krajem lipnja – kazao je Bešvir.

čitam...