12.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 24. rujna 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Najava konferencije

Zelena javna nabava – ciljevi i iskustva iz prakse
Z

Ne propustite

Zelena javna nabava pojavila se kao dobrovoljni instrument, postepeno je postala preporučljiva u postupcima bagatelne i javne nabave, a kroz izvjesno vrijeme postat će i obavezna za javne naručitelje.

Regionalna energetska agencija Sjever u suradnji s Programom Ujedinjenih naroda za razvoj u Hrvatskoj (UNDP) i Hrvatskom gospodarskom komorom – Županijskom komorom Koprivnica Vas poziva na Konferenciju „Zelena javna nabava – ciljevi i iskustva iz prakse“ koja će biti održana u sklopu projekta Primes dana 14. listopada 2016. na lokaciji HGK, Frankopanska 3, Koprivnica s početkom u 10:00 sati.

Zelena javna nabava podrazumijeva primjenu kriterija kojima se kroz nabavu roba, usluga i radova postiže veća energetska učinkovitost, smanjuju potrošnja energije i negativan učinak na okoliš tj. smanjuje otisak ugljičnog dioksida. Zelena nabava uz ekološke za naručitelje omogućuje i ekonomske koristi s gledišta cjeloživotnog troška proizvoda.

Konferencija je namijenjena javnim i sektorskim naručiteljima, ponuditeljima, specijalistima u javnoj nabavi te ostalim zainteresiranim stranama kako bi dala uvid u temelj zelene javne nabave, načine financiranja, ali i praksu provedbe postupaka zelene javne nabave.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, a detaljan program konferencije možete pronaći ovjde. Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite do 13. listopada 2016. u 12:00 sati putem e-maila na adrese: maja.petricec@rea-sjever.hr ili admir.pajic@undp.org.

Program konferencije (PDF, 404kb)

pr-najava-konferencije-logici

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

vrhunske izvedbe

FOTO Muzej Grada Đurđevca ispunili mladi željni klasične glazbe, nastupio je Zagrebački puhački trio

Zagrebački puhački trio nastupio je u Muzeju grada Đurđevca pred mnogobrojnom publikom. Trio je izveo skladbe hrvatskih i inozemnih skladatelja,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti