treća hnl istok

Zelene čeka derbi u Bijelom Brdu za nastavak sezone, Tucaković: Bit će teško, ali spremni smo na sve

U prvom dijelu sezone, u drugom kolu, BSK je slavio na Gradskom stadionu u Koprivnici s 0-2. Danas je na klupi Zeleni Vedran Medenjak, a kapetansku traku i dalje nosi Bojan Tucaković.

16:30h
0
NKKoprivnica NKBjelovar
Bojan Tucaković // Foto: Mario Kos

Nogometašima Koprivnice koji se natječu u Trećoj HNL Istok i zauzimaju visoko treće mjesto prošlog je vikenda odgođena prva utakmica proljetnog dijela prvenstva s Međimurjem. U pitanju je bio teren, odnosno očuvanje istog. Tako su Zeleni odigrali prijateljsku utakmicu s juniorima Slavena, a ove nedjelje na rasporedu je redovni susret 17. kola u kojem će domaćin biti BSK iz Bijelog Brda.

Koprivnica je treća na ljestvici lige s 28 bodova, istim brojem bodova kao i četvrtoplasirani BSK, međutim s utakmicom manje. U prvom dijelu sezone, u drugom kolu, BSK je slavio na Gradskom stadionu u Koprivnici s 0-2. Danas je na klupi Zeleni Vedran Medenjak, a kapetansku traku i dalje nosi Bojan Tucaković.

– To je momčad iz vrha tablice, ali i mi smo. Dobro smo se pripremili kroz pripremni period i očekivanja su ta da idemo odigrati jednu kvalitetnu utakmicu i ispuniti zahtjeve trenera Medenjaka. Sigurno da će biti težak teren, ali dečki su spremni na sve uvjete – rekao je kapetan Zelenih.

Susret će se igrati u 15 sati.

Treća HNL Istok, 18. ožujak, 15 sati

BSK Bijelo Brdo – NK Koprivnica

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW