Idemo delat

Željko Lacković na izbore izlazi s Milanom Bandićem kao njegova desna ruka

10:20h
0
Gradonačelnik Đurđevca Željko Lacković // Foto: Matija Gudlin

Lacković će visoko rangirati te će na Bandićevoj listi, u drugoj izbornoj jedinici, kao nezavisni kandidat biti drugi po redu, odmah iza Bandića.

Đurđevački gradonačelnik Željko Lacković, koji slovi kako najštedljiviji gradonačelnik u Hrvatskoj, ulazi u izbornu utrku i to, kako je najavio, s Milanom Bandićem, zagrebačkim gradonačelnikom.

Lacković kaže da je su njih dvoje vrlo bliski, jer je obojici moto rad.

– Razgovarao sam sa svima i nitko mi nije odao dojam da se zaista želi nešto pokrenuti, sve je samo matematika i broj glasova. Jedino je Bandić pokazao želju i volju da se nešto pokrene i da ovaj kraj zaživi – rekao nam je Lacković.

Dodao je kako je solidarnost ono čega najviše nedostaje u politici, a njih dvoje su dobra sinergija.

Rad je naš postulat i u privatnom i u poslovnom životu i uvest ćemo značajne promjene. Jedna od stvari koje odmah treba napraviti je povezivanje ovog dijela Hrvatske, Podravine, Koprivnice, Bjelovara sa Zagrebom, prvo prometno, a onda i turistički i na sve druge načine i tu će Podravina imati velikog partnera u Zagrebu – kazuje Lacković.

Lacković će visoko rangirati te će na Bandićevoj listi, u drugoj izbornoj jedinici, kao nezavisni kandidat biti drugi po redu, odmah iza Bandića.

– Neki se mediji bave intrigama, spletkama i pričama kako Hrvatsku izbaviti izbaviti iz ove situacije, u vrijeme kad su potrebne stvarne promjene, koje se mogu dogoditi samo radom, a ne pričom – zaključuje Lacković.

Podjestimo, Lacković je doživio poraz na lanjskim parlamentarnim izborima, kada sa svojom Snagom sjevera nije dobio ni jedan mandat. Što očekivati od nadolazećih parlamentiranih izbora, tek ćemo vidjeti, no sudeći prema ovome, slijede još brojna iznenađenja. Kandidacijske liste predaju se do 30. srpnja.

 

 

čitam...