Izbori se bliže

Željko Lacković otkrio: Zamjenici će mi biti Tihana Kraljić i Željko Picig

09:35h
0
Tihana Kraljić, Željko Picig

Moja zamjenica će biti Tihana Kraljić, dobro poznata djelatnica PORA-e, viša državna tajnica, osoba s iskustvom i kontaktima i u horizontali i u vertikali. Drugi zamjenik bit će mi Željko Picig iz Križevaca, obavijestio nas je Lacković.

Đurđevački gradonačelnik i nezavisni saborski zastupnik Željko Lacković, kao kandidat za koprivničko-križevačkog župana najavio je predstavljanje svoje kandidature te njegovih zamjenika ovoga petka u Koprivnici.

– Predstavit ćemo način na koji mislimo da treba voditi našu županiju, a našu ćemo lokalnu listu predstaviti u Đurđevcu u subotu. Moja zamjenica će biti Tihana Kraljić, dobro poznata djelatnica PORA-e, viša državna tajnica, osoba s iskustvom i kontaktima i u horizontali i u vertikali. Drugi zamjenik bit će mi Željko Picig iz Križevaca – obavijestio nas je Lacković.

Izjavio je kako će se voditi time da se ne obaziru na teritorijalnu pokrivenost ljudi sa županijske liste, nego da stručnost dobije prednost pred podobnošću.

Željko Lacković // Foto: Matija Gudlin

– Sva područja djelatnosti od zdravstva, školstva preko prostornog planiranja do socijale, dobit će svoje timove koji će imati zadatak da u najboljoj praksi uvedu red u sve naše ustanove, a kad to uspijemo, vidjet ćete jedno novo lice ne samo naše županije, nego i hrvatske politike – riječi su ovog kandidata.

Istaknuo je kako će tada biti vidljivo da je, ono što je moguće napraviti na jednom manjem području, području grada, moguće napraviti i na razini županije te ako je moguće to, prema njegovim riječima, onda će to biti i potvrda da je takvo odgovorno vođenje moguće i na nivou cijele Republike Hrvatske.

čitam...