Frcaju iskre

Željko Lacković: Vugrinec i ostali koji se nazivaju liderima opozicije dobit će odgovor po mjeri na svoje neargumentirane napade

Lacković smatra da je prozivanje njega kao odgovornog nepošteno, a svoj odgovor uputit će im sa govornice u vijećnici.

14:36h
0
Željko Lacković // Foto: Sanjin Bojić

Nakon što je Klub SDP-a i HL-a prozvao Željka Lackovića u svom priopćenju u kojemu traže dopunu dnevnog reda Županijske skupštine točkom u kojemu bi se utvrđivala odgovornost predstavnika Županije u upravljačkim tijelima Piškornice d.o.o. i tvrtke kćeri, on je najavio svoj odgovor u ponedjeljak.

– Očekujemo odgovore od dvojca koji je doživio kopernikanske obrate u svojim stavovima oko Piškornice jer očito da kad se radi o statusu i naknadama da obraz dva Željka – jednog Pintara, a drugog Lackovića – ima cijenu koja se pokazala na način da Željko Lacković očito više ne smije pričati protiv Piškornice – smatra Klub.

Lacković smatra da je prozivanje njega kao odgovornog nepošteno, a svoj odgovor uputit će im sa govornice u vijećnici.

– Poručujem Željku Vugrincu i ostalima koji se nazivaju liderima opozicije da se dobro pripreme za sjednicu 4. prosinca. Tada će dobiti argumentirani odgovor po mjeri na svoje neargumentirane i neutemeljene napade i prozivke – oštar je Lacković.

Podsjetimo, župan Darko Koren izjavio je da temu Piškornice ne misli više politizirati jer bi to najviše štetilo projektu i radu nove uprave.

čitam...