I TO SE DOGAĐA

Žena ostala bez teksta, nepoznati mladić uljepšao joj dan i na blagajni platio račun za sve što je imala u košarici

18:30h
0
IMG
Ilustracija// Foto: Arhiva

Mlada Križevčanka danas je ostala ugodno iznenađena onim što je doživjela malo iza podneva na blagajni trgovine u Ulici Tadije Smičiklasa u Križevcima. Scena poput one iz filmova koje se u stvarnom životu rijetko događaju, no današnji slučaj potvrda je da scenariji nekad imaju uporište u istinitim pričama.

Svoj doživljaj podijelila je sa pratiteljicama facebook grupe Ona bez cenzure, a nama je dodatno pojasnila kako se sve dogodilo.

Oko 12.30 je stigla u trgovinu gdje i inače obavlja kupovinu sa sinom kako bi kupila neke potrebne joj stvari. U košarici se našlo nekih sitnica i sladoled za dijete.

– Iza mene je bio neki mladi dečko plave kose, pričao je engleski i želio je platiti moje stvari – objasnila je dodavši kako mladića nikad do danas nije vidjela pa je bila posebno zbunjena i iznenađena njegovom namjerom.

Ništa manje zbunjena nije bila ni blagajnica koja na prvu nije shvatila o čemu se radi pa  je dečku objašnjavala da su to njene stvari.

– Ja gledam, ništa mi nije jasno, al’ on baš želi platiti moje stvari jer mu je danas sretan dan i želi usrećiti druge ljude danas – veli.

Bez puno razmišljanja i pregovaranja blagajnica je udovoljila mladićevoj želji i naplatila je robu koja se nalazila u Ireninoj košarici.

– Račun je bio oko 70 kuna. Ja sam samo hvala na engleskom uspjela reći i to je to. I sad mi to ne ide iz glave, da li je to bio neki tiktokter ili nešto slično – pitala je sretna Križevčanka istomišljenice u facebook grupi.

Njena objava izazvala je lavinu reakcija u kojima su joj pratiteljice čestitale na sretnom danu te poželjele da se i njima ukaže isti mladić.

Među brojnim komentarima jedna nas je posebno nasmijala.

– Ja sve kaj stavim na pult isto plati jedan lik, moj dragi 😀 – napisala je jedna gospođa.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW