VRLO JE JEDNOSTAVNO

Žene poludjele za trikom koji im obećava dvostruko jači orgazam

Na video platformi TikTok popularizirao se trik ispijanja kave koji navodno jamči intenzivnije orgazme.

12:52h
0
B
Ilustracija // Ingimage

Znamo da je šalica jake kave upravo ono što će vas ‘oživjeti’ ujutro – ali jeste li znali da bi to moglo oživjeti i vaš seksualni život? Novi TikTok trend kaže kako žene ispijaju espresso u nadi za boljim orgazmom.

Seks guruica Nadia Bokody (34), iz Australije, željela je to isprobati i sama, a zatim je podijelila svoj zaključak.

‘Popila sam dvostruki espresso prije nego što sam ovaj tjedan namjestila punu brzinu na mojem vibratoru. Dopustite mi da objasnim …’, napisala je u svojoj objavi.

Seks savjet s TikToka kaže da, ako ispijete kavu neposredno prije nego što se upustite u seks ili masturbaciju, možete očekivati ​​uživanje u orgazmu kvalitetnijem od najkvalitetnije vreće organske arabika kave.

Kofeinski orgazam

Trend kofeinskog orgazma prvi se put pojavio kada je korisnik @cupofalexx_official objavio videozapis na TikTok tvrdeći kako šalica kave pojačava vaš orgazam za 50 posto.

Nedugo zatim drugi TikTokeri počeli su objavljivati ​​vlastite postove testirajući hrabre tvrdnje. Iako je dvojbeno da će jaka kava  rezultirati višestrukim orgazmima, teorija iza kofeinskog orgazma ima neke argumente koji joj idu u prilog.

Kofein je vazodilatator, što u osnovi znači da uzrokuje širenje krvnih žila, a nakon toga omogućava da kroz njih protječe više krvi. Zbog toga ljudi i piju kavu ujutro ili tijekom dana, kad osjećaju da im treba razbuđivanje i više energije.

– Zanimljivo je da učinak kofeina na krvne žile varira. Krvne žile u mozgu i plućima imaju tendenciju suženja, dok se one u želucu šire. Dodajte to učinku na mozak kao stimulans i mogli biste osjetiti poboljšanje u svojim orgazmima – objasnio je dr. Sgroi.

Ipak, kofein nije zamjena za odgovarajuću predigru i vezu s vašim partnerom. Zdravo poštovanje jednih prema drugima nadmašit će svaku korist koju biste mogli dobiti od kave, kaže.

Ako već posežete za kavom da biste se i sami uvjerili, budite oprezni: pretjerano konzumiranje kofeina može dovesti do niza neugodnih nuspojava poput lupanja srca, tjeskobe, nesanice i dehidracije.

Izvor: 24 sata