KRAV MAGA

Žene, želite li besplatno naučiti spasonosne poteze kojima ćete odbiti nasilnika? U subotu se održava pravi trening za vas

Sustav omogućuje prepoznavanje i reakciju na mogući konflikt te uči tehnikama samoobrane efektivne neovisno o snazi, dobi i spolu.

14:45h
0
Foto: Krav Maga Hrvatska

Krav Maga Hrvatska povodom Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, koji se obilježava 25. studenog, tradicionalno organizira besplatni seminar samoobrane za žene. Treninzi će se odvijati u više gradova, među kojima je i Koprivnica.


– Kako bi doprinijeli prevenciji nasilja, cilj nam je da sve žene nauče prepoznati i neutralizirati opasnost te se pritom osjećati samopouzdano, sigurno i snažno – poručuju iz krovne hrvatske organizacije.

Objašnjavaju, također, kako Krav Maga sustav omogućuje prepoznavanje i reakciju na mogući konflikt te uči tehnikama samoobrane efektivne neovisno o snazi, dobi i spolu.

Projekt se provodi u subotu 23. studenog. Mjesto održavanja u Koprivnici bit će Fit Gym (Trg kralja Zvonimira 2) između 16 i 17.30 sati.

Foto: Krav Maga Hrvatska

čitam...