0.7 C
Koprivnica
Utorak, 5. prosinca 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
materijalna šteta

Ženske vozačice jučer skrivile dvije lakše prometne, greške su im klišej
Ž

Ne propustite

U Koprivnici i Đurđevcu jučer su se dogodile dvije prometne nesreće u kojima su igrom slučaja glavne protagonistice bile žene. Srećom, radilo se samo o materijalnoj šteti, nitko nije ozlijeđen.

U Koprivnici se prometna dogodila oko 6.40 ujutro, a 35-godišnja vozačica u Fordu oduzela je prednost na križanju Viničkog puta i Vinogradske ulice. Prednost je oduzela Golfu u kojem je bio 22-godišnjak, pa je došlo do sudara automobila. Protiv vozačice će biti pokrenut prekršajni postupak.

Što se tiče Đurđevca, tamo je oko 11.30 sati 34-godišnjakinja Hyundaijom na parkiralištu udarila u propisno parkirani osobni automobil. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

5. prosinac

Međunarodni je dan volontera, a osjećaj ispunjenosti zajednički je svima, Sonja Rušak: Volontiranje je dio mene, a velika je sreća i zadovoljstvo znati da...

Ujedinjeni narodi 17. prosinca 1985. godine na svojoj su skupštini proglasili Međunarodni dan volontera, pa se od tada svake...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti