SVEČANA SJEDNICA

ŽGK Koprivnica slavi veliki rođendan, Pucar: Inzistirat ćemo na promociji gospodarstva, okupljanju gospodarstvenika i otvaranju bitnih tema

Župan je kazao kako je Komora integralni dio cjelokupnog sustava gospodarstva i svih pratećih institucija koje djeluju na prostoru županije

16:00h
0
Dodjela Zlatne kune
Marin Pucar // Foto: Ivan Brkić

Svečana sjednica Gospodarskog vijeća povodom obilježavanja 25 godina osnutka i djelovanje Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Koprivnica, održano je danas u Podravkinom restoranu Štagelj u Starigradu.

Predsjednik Uprave Podravke i predsjednik ŽK Koprivnica Marin Pucar kazao je kako mu je drago što je upravo on na ovoj poziciji u vrijeme 25. rođendana.

– Želim naglasiti da je Županijska komora zajedno sa svojom središnjicom mjesto okupljanja županijskog gospodarstva. U narednom ćemo periodu i dalje inzistirati na daljnjoj promociji županijskog gospodarstva, na okupljanju gospodarstvenika, otvaranju tema bitnih za razvoj gospodarstva. Time razvijamo i svoju županiju. Koliko će gospodarstvo biti jako, toliko će biti lijepo živjeti u ovim krajevima. Smatram kako to treba biti glavna misija nas koji radimo u županijskom gospodarstvu. Što ćemo biti uspješniji, imali veći standard i bili bliže vrh svih županijskih komora u Hrvatskoj, to će žitelji ovoga kraja htjeti ostajati. Izuzetno nam je to bitno za budućnost ovoga kraja, ali i za osiguranje radne snage gospodarstvenicima u županiji – rekao je Pucar.

Konferencija za medije
Darko Koren // Foto: Ivan Brkić

Župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren kazao je kako je komora integralni dio cjelokupnog sustava gospodarstva i svih pratećih institucija koje djeluju na prostoru županije, nezaobilazan u organiziranju svih važnijih gospodarskih događaja i otvaranju bitnih tema.

– Opće je poznato kako je Podravka najznačajniji gospodarski subjekt županije. Posve je prirodno da je čelni čovjek naše najveće kompanije na čelu Županijske komore. Zahvaljujem se Komori na dugogodišnjoj suradnji koju pratim već 18 godina. Čestitam 25. rođendan, jednako se tako zahvaljujući Marinu Pucaru, predsjedniku naše Komore, na dobroj suradnji i odnosu koji imamo – izjavio je župan.