12.4 C
Koprivnica
Četvrtak, 8. lipnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Koprivnička Zimska služba u stanju pripravnosti
K

Ne propustite

Zimska je služba u stanju pripravnosti od petka, 15. studenoga pa sve do 15. ožujka 2014. godine, rečeno je na smotri vozila Zimske službe Grada Koprivnice održanoj danas, 18. studenoga, ujutro.

Istaknut je i program održavanja nerazvrstanih cesta koprivničke Zimske službe, kojim je obuhvaćeno 208,523 kilometara nerazvrstanih cesta koje su pod gradskom nadležnošću i 97,888 kilometara pješačko-biciklističkih staza i nogostupa te javna parkirališta koja nisu pod naplatom koncesionara.

Izvođač radova na provođenju zimske službe je poduzeće Koming d.o.o. koje za čišćenje snijega raspolaže sa pet kamiona s ralicom i posipačem, četiri utovarivača, kamionom s posipačem, dva traktora s ralicom i posipačem te dva gredera.

Za tretiranje prometnice trenutno je osigurano 250 tona soli, 150 m3 sipine i pet tona grambita, dok će se, ukaže li se potreba, dodatno nabaviti materijal u tu svrhu.

Za potrebe rada Zimske službe iz proračuna Grada Koprivnice osigurano je 2,6 milijuna kuna s PDV-om.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

prigoda

[IMENDANI] Sretan imendan slavljenicima!

Melanija, Vlado, Vilim i Žarko danas slave imendan. Melanija je skromna, željna, dražesna, prilagodljiva, prirodna, neovisna, radosna i zabavna osoba. Vlado...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti