Zimske bazezancije opet oduševile mališane

18:12h
0
Zajednička fotografija sudionika Zimskih bazezancija // Foto: Komunalac

Više od stotinu djece natjecalo se od 7. do 9. siječnja u sklopu Zimskih bazezancija na Gradskim bazenima Cerine u raznim disciplinama; tko brži u čamcu na vodi, utrka na luftićima i vodenim foteljama, delfin štafeta, zarobljeno plivanje u dvoje, aquatrack igre na velikoj stijeni, mostovima, rockeru, klackalici i nizu drugih poligona.

Djeca su pokazala svoje vještine, brzinu i spretnost, a najveće oduševljenje bio je ponovno veliki Wibit poligon sa novim atrakcijama – target cube, monkey bar, action tower i još niz drugih.

Bilo je to ukupno 50-ak metara malog i velikog poligona na plivačkom i rekreacijskom bazenu na kojem su mališani testirali svoje vještine, spretnost, brzinu i snalažljivost.

Zadnji dan proglašeni su i pobjednici unutar svake grupe. Oni najbolji osvojili su i vrijedne nagrade partnera ovog projekta Podravke i Wibita, dok su svi sudionici dobili poklon paket iznenađenja.

Djeca su iskusila neviđenu zabavu u nizu različitih natjecanja, imali su priliku dokazati se u različitim igrama te što je najvažnije djeca su se kroz igru i razonodu poticala na bavljenje sportom i vježbanjem kao i na zabavu i druženje s vršnjacima.

{vsig}fun/01-2015/galerija-bazezancije{/vsig}

čitam...