16.8 C
Koprivnica
Nedjelja, 26. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Osuđen

Živi u raskošnoj vili, a odbija plaćati alimentaciju, supruga: Rekel mi je da bude u zatvoru badava jel i pil!
Ž

Sud je nakon svega ukinuo uvjetnu presudu, koja je bila na snazi, i odredio mu sedam mjeseci zatvora.

Ne propustite

Muškarac iz Pribislavca osuđen je na Općinskom sudu u Varaždinu na sedam mjeseci zatvora zbog neplaćanja alimentacije.

Kako piše u presudi, taj 41-godišnji otac petero djece, bez imovine i bez primanja, višestruki recidivist osuđivan za druga kaznena djela, osuđen je uvjetno uz uvjet da svojoj malodobnoj kćeri isplati 30.186 kuna u roku od 10 mjeseci, što on nije učinio.

Na sudu je rekao kako nije istina da nije ništa platio.

– Bivša supruga i ja imali smo dogovor da joj dam 5000 kuna i platim izlet za dijete te će time svo dugovanje biti riješeno. Imam poruke, no ne mogu ih pokazati, ali postoje i svjedoci koji su vidjeli da sam taj novac dao – rekao je na sudu.

Njegova bivša supruga to je opovrgnula te je rekla kako je postojao dogovor da joj da 5000 kuna, no samo da ga odmah ne prijavi državnom odvjetništvu. No, nije joj dao ni to.

– Kad sam mu rekla da ću kontaktirati državno odvjetništvo, odgovorio mi je ‘budem zabadava u zatvoru jel i pil’. Prije mi je rekao i kako se on neće nigdje zaposliti jer onda ne bi imao pravo na državne socijalne naknade, a morao bi plaćati i alimentaciju – rekla je bivša supruga na sudu.

Zanimljiv je i nalaz Centra za socijalnu skrb, koji je ustvrdio da osuđeni živi u više nego dobrim uvjetima.

– Okrivljenik živi u ‘vili’, kući površine 120 metara kvadratna te da se oko ‘vile’ nalazi ograđeno dvorište, ograđeno kovanom željeznom ogradom, popločeno tlakavcima, eksterijer i interijer kuće su uređeni, živopisni, a u kući da imaju sav potreban namještaj te kućanske aparate – kaže Centar.

Sud je nakon svega ukinuo uvjetnu presudu, koja je bila na snazi, i odredio mu sedam mjeseci zatvora.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

LENTULIS

FOTO Dejan i Melita stan u središtu Virja prenamijenili u spa oazu s četiri zvjezdice, gostima nude biljar, VR naočale i sve za uživanje:...

Priča o ruralnom turizmu u Podravini sve se više kotrlja i sve više ljudi odlučuje se turistima ponuditi smještaj....
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti