Na Međunarodni dan celijakije, Podravka podsjeća na raznovrsnost svog asortimana i
mogućnosti koje njeni proizvodi pružaju različitim vrstama ishrane. Tako svojim
proizvodima koji su certificirani u skladu s bezglutenskom prehranom brine o
osjetljivim skupinama u društvu koje imaju ograničenja u prehrani, kao...
Od subote, 14. svibnja svoja vrata otvara novi restoran smješten u prekrasnom prostoru novoizgrađenog hostela u Park šumi Borik u Đurđevcu.
Restoran će raditi vikendom, a zasigurno će privući brojne rekreativce, izletnike, ali i ostale zaljubljenike u prirodu koji će...
Za ovogodišnji Praznik rada Podravka je za građane i građanke pripremila 2500 litara iliti 3500 porcija podravskog graha. Kao što smo već pisali, u njega je utrošeno 260 kilograma graha, 320 kila suhomesnatih proizvoda, 25 limenki gotovog dinstanog luka,...
Glavno obilježje Međunarodnog praznika rada koji se slavi svake godine 1. svibnja, svakako je ukusni grah, koji je prava poslastica. Verzija i recepata je mnogo, svatko tvrdi da je njegov grah najbolji, a mi smo odlučili istražiti koja je...
Kuhanim jajima uklonite ljusku, nasjeckajte ih na komadiće i napravite salatu zajedno s šparogama, rajčicom, kukuruzom, komadićima pečenog mesa i tjesteninom.
Od ostataka šunke možete napraviti slane palačinke – ispecite klasične palačinke, pa ih namažite sirnim namazom, dodajte šunku, ribani...
Kako biste očistili tijelo od svega što ste pojeli, najbolje bi bilo nekoliko dana jesti voće i povrće, žitarice i suho voće te orašaste plodove. Unesite veće količine zelenog lisnatog povrća poput kupusa, blitve, špinata i kelja. Sve što...
Zelena salata i njezini bogati listovi, crvena, žuta i zelena paprika, svježe skuhani kukuruz, lišće peršina, komorač, masline, mrkva, krastavci i cherry rajčice, jabuka, limun, naranča... Osim što su zdravi, izgledaju i iznimno efektno zahvaljujući svojim razigranim bojama.
Čar im...
Nedavno otvoren restoran Fakin u Legradu dobio je prestižnu oznaku Gault & Millau te je tako uvršten u rang vrhunskih restorana ne samo s područja Republike Hrvatske već i ostalih zemalja diljem Europe i šire, izvijestili su iz Turističke...
OPG Grošek u Glogovcu već punih deset godina proizvodi razne vrste pića, koja su zbog svoje posebnosti, kvalitete i domaće izrade postala podravski brend.
Supružnici Andreja i Ivan ‘izumili’ su podravski craft gin koji je u kratkom vremenu stekao veliku...
U popularnoj RTL-ovoj emisiji 'Večera za 5 na selu', u utorak navečer, iz sjeverne Hrvatske nastupila je i Ludbrežanka Biserka Zlatar.
Biserka, koja radi kao kuharica već 30 godina i prilično je ambiciozno odlučila pristupiti 'Večeri za 5 na selu'....