dvodnevni program

ŽKK DHPG Drnje slavi desetu obljetnicu osnivanja velikim sportskim druženjem i tradicionalnim turnirom

Program se nastavlja u subotu od ranog jutra pa sve do popodneva i predvečerja kad će biti finale i natjecanje u tricama za trener i publiku. 

09:00h
0
Foto: ŽKK DHPG Drnje

Ženski košarkaški klub DHPG Drnje ove godine slavi desetu obljetnicu svog osnivanja. Tim povom klub će organizirati dvodnevno sportsko druženje, objedinili su 10. tradicionalni međunarodni Kup Prekodravlja. 4. tradicionalni Drnje kup i 2. Sponzorski turnir Sport Dolenec. Igra se u dvorani u Goli.

U petak 10. siječnja sve kreće otvaranjem dvorane točno u podne. Pola sata kasnije kreću utakmice, a osim domaćih košarkašica sudjelovat će i Bistra, Kanizsa, Tešanj, Maribor i Mladost.

Program se nastavlja u subotu od ranog jutra pa sve do popodneva i predvečerja kad će biti finale i natjecanje u tricama za trener i publiku.

U slobodno vrijeme svi klubovi imaju mogućnost posjete Ješkovu (Drava) uz pratnju
domaćina i likovnu Galeriju Večenaj u Goli, a u petak navečer druženje na klizalištu u centru Koprivnice.

Sve igračice sudionice sva tri turnira (1.-4. mjesto) povodom 10. obljetnice kluba
dobivaju medalje, nagrađuje se na sva tri turnira najbolji strijelac, najbolji igrač i
najbolja petorka turnira. Natjecatelji u igrama oba turnira (DK i KP) biti će nagrađeni
pobjednici i drugoplasirani (finalisti). Poklone za klubove osigurale suKS, TZ županije i grada Koprivnice, a za igračice ekipa Z-11 i Z-13 ŽKK DHPG kao i firma SPORT DOLENEC.

Sve ekipe će odigrati po najmanje dvije utakmice, jedino domaćin i Tešanj po šest, ali u dvije kategorije na tri turnira.

čitam...