lijepa vijest

Zlatko Saračević produžio ugovor s Podravka Vegetom za još dvije godine

Kad je stigao u klub, u ljeti 2018. godine, Saračević je najavio kako želi klub podići na višu razinu, što je i uspio. 

14:16h
0
Foto: Ivan Balija
Zlatko Saračević // Foto: Ivan Balija

Lijepa vijest za sve ljubitelje ženskog rukometa objavljena je danas u rukometnom klubu Podravka Vegeta. Dosadašnji trener Zlatko Saračević produžio je svoj ugovor s klubom za još dvije godine, pa ćemo tako popularnog Saraća gledati barem najmanje toliko.


Otkad je došao u klub, osvojio je titulu prvaka države te državni kup, a na dobrom je putu da to ponovi i ove godine. U Europi također bilježi dobre rezultate, a vidi se kako ga i igračice vole i poštuju. Kad je stigao u klub, u ljeti 2018. godine, Saračević je najavio kako želi klub podići na višu razinu, što je i uspio.

– Želim se zahvaliti rukovodstvu kluba na dosad ukazanom povjerenju te njihovoj želji za nastavkom suradnje. Kao trener Podravka Vegete imam zaista odlične uvjete za rad. Imam kvalitetnu ekipu i slobodu u vođenju ekipe na svoj način. Nadam se da nas i sljedeće dvije sezone čeka dodatni napredak te još bolji rezultati – riječi su trenera.

Direktorica Rukometnog kluba Podravka Vlatka Mihoci zadovoljna je ostankom trenera na klupi.

– Za ostvarenje dugoročnih ciljeva potreban je kontinuitet. Zadovoljni smo dosadašnjom suradnjom s trenerom Saračevićem i nije bilo nikakvih prepreka da se ona ne nastavi. Sve što je dogovoreno i stavljeno za cilj pred trenera i ekipu zasad je ostvareno. Namjera nam je nastaviti pružati dobre igre, kako u europskim natjecanjima, tako i u domaćem prvenstvu i kupu, a s trenerom Saračevićem na čelu u to ne sumnjam – rekla je.

Podravka u prvenstvu gazi sve po redu, dok je u Europi i više no respektabilan protivnik. Upravo ove nedjelje Podravku čeka prvi od dva okršaja s njemačkim Thuringerom, susret iz kojeg pobjednik odlazi u polufinale EHF kupa.

čitam...