12.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 24. rujna 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Zlatni vinari nastupili na sajmu u Klagenfurtu
Z

Ne propustite

U partnerstvu s Koruškom udrugom vinara iz Austrije i Županijom Vas iz Mađarske proizvođači vina iz Koprivničko-križevačke županije predstavili su se 22. i 23. ožujka na međunarodnom sajmu Gast-Intervino u Klagenfurtu.

Na zajedničkom izlagačkom prostoru predstavljena su vina koja su osvojila odličja na izložbi vina Zlatna vina Alpe Adria koja je održana u Đurđevcu u lipnju 2014. Teme sajma Gast – Intervino su turizam, ugostiteljstvo i gastronomija, na njemu se svake godine predstavi oko 500 izlagača, a sajam posjeti više od 20.000 posjetitelja.

Izlagački prostor na sajmu je financiran sredstvima iz zajedničkog projekta od strane Saveza Alpe Jadran, dok Županija pokriva troškove prijevoza i smještaja za vinare. Sajam je otvorio guverner Koruške Peter Kaiser koji je posjetio i zajednički štand „zlatnih vinara” područja Alpe Jadran, gdje se susreo s zamjenikom župana Darkom Sobotom.

Tijekom sajma održan je i sastanak s glavnim tajnikom Saveza Alpe Jadran Thomasom Pseinerom te su dogovorene aktivnosti oko pripreme novih zajedničkih projekata, a naročito o izložbi vina „Zlatna vina Alpe Adria” 2015. koja će se 30. svibnja održati u Đurđevcu.

Izvor: www.kckzz.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Koncert

FOTO Pred mnogobrojnom publikom bend Davora Švarca ponovno je zasvirao

Sinoć u klubu Nautilus održan je koncert benda Davora Švarca! Davor se glazbom bavi od malena, a prvi bend imao...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti