2.4 C
Koprivnica
Četvrtak, 30. studenoga 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Zlostavljao ukućane pa dobio od kćerke po glavi
Z

Ne propustite

Nasilnici na području Koprivničko-križevačke županije ne miruju, gotovo da ne prođe dan a da policija ne zabilježi nasličničko ponašanje u obitelji. Tako je u srijedu oko 19.15 sati u Đurđevcu alkoholizirani muškarac (izmjereno mu je čak 3,07 promila alkohola) unutar obiteljske kuće verbalno i tjelesno zlostavljao ukućane, nakon čega ga je kćer udarila metalnim predmetom u predjelu glave. Isti je doveden u prostorije policije i zadržan do otrježnjenja, priopćio je policijski glasnogovornik Dražen Laljek.

Istog dana u poslijepodnevnim satima u Križevcima je alkoholizirana žena verbalno i tjelesno zlostavljala svoje dvije kćeri. Nakon intervencije je dovedena u policijske prostorije i zadržana do otrježnjenja.

U srijedu oko 23 sata u Koprivnici je u prostorijama obiteljske kuće alkoholizirani muškarac (1,88 g/kg) tjelesno zlostavljao suprugu te su ga djelatnici policije također odveli i zadržali do otrježnjenja.

Policija je zabilježila i dva prekršaja protiv javnog reda i mira. U ugostiteljskom objektu u Starigradu alkoholizirana žena (1,30 g/kg) fizički je u srijedu napala drugu žensku osobu, dok je službujuća konobarica istoj točila piće iako je bila pod vidnim utjecajem alkohola.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

OSVRT NA GODINU KOJA IDE KRAJU

[eTV] Župan Koren: Ne znam koliko bi čovjek morao biti politički ograničen da ne vidi i prizna da se u Koprivnici jako puno napravilo

Približavamo se kraju još jedne godine, a bio je to povod da u naš studio pozovemo župana Darka Korena,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti