USUSRET NOVOM KOLU

ŽNL RINGIŠPIL U Drnju se sastaju dva Tomislava, Peteranec putuje u Kalinovac, prvi Borac dočekuje posljednju Dravu, Jurkić: U Imbriovec se dolazimo nadigravati

Sloga iz Koprivničkog Ivanca putuje u Kunovec na noge Bratstvu gdje će pokušati spojiti dvije pobjede u nizu. Kalinovac ohrabren bodom u Ferdinandovcu ugošćuje Panoniju iz Peteranca koja je dosad osvojila samo jedan bod u prvenstvu. Prednost Kalinovca je domaći teren koji će pokušati pretvoriti u bodove.

12:00h
0
NkBratstvo NkTomislavSIŽ
Foto: Ivan Brkić

Nastavljaju se županijska prvenstva, nema stanke, stroj ide dalje. Stanje na tablici je takvo da su Borac i Legrad na vrhu s maksimalnih 12 bodova, dok s dna ljestvice bijeg traže Drava Novigrad Podravski i Prekodravac, koji je ovog tjedna promijenio trenera. Obje momčadi nisu osvojile bod u početna četiri prvenstvena kola. Sve utakmice igraju se u nedjelju u 16 sati, izuzev utakmice Osvita koji kreće u 10 sati.

U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi igra se mnoštvo zanimljivih dvoboja. Osvit u svom tradicionalnom prijepodnevnom terminu dočekuje Miklinovec koji je otkinuo bod Drnju u posljednjoj minuti. Ferdinandovac nakon kiksa na domaćem terenu protiv Kalinovca traži iskupljenje u Ždali. Ekipa Ždale promijenila je trenera, Blažek je bivši, a Napan novi trener. Vidjet ćemo hoće li to donijeti promjenu odmah ili je potrebno vrijeme da se primijeti rad trenera Napana.

Na drnjanskom Parku prinčeva sastat će se dva Tomislava. Domaći drnjanski i gostujući žabnjanski. Domaćin je u prošlom kolu izgubio dva boda, a ne osvojio jedan, te im ne preostaje ništa drugo nego da u domaćoj utakmici osvoje sva tri boda kako ne bi izgubili priključak za vrhom. Gosti nakon zabijenih šest golova Molvama dolaze ohrabreni i spremni iskoristiti prilike koje im se ukažu. U Molvama će gostovati legradski Graničar i pokušati nastaviti svoj stopostotni niz pobjeda.

Sloga iz Koprivničkog Ivanca putuje u Kunovec na noge Bratstvu gdje će pokušati spojiti dvije pobjede u nizu. Kalinovac ohrabren bodom u Ferdinandovcu ugošćuje Panoniju iz Peteranca koja je dosad osvojila samo jedan bod u prvenstvu. Prednost Kalinovca je domaći teren koji će pokušati pretvoriti u bodove.

Prvoplasirani Borac iz Imbriovca na svom kontu ima maksimalnih 12 bodova iz četiri utakmice. Do utakmice Kupa protiv Dinama ostalo je još gotovo šest dana, a na Veliki vrt ove nedjelje stiže Drava Novigrad Podravski koja nema bodova. Sigurno je kako je utakmica protiv Dinama igračima Borca u mislima i kako će svaki pokušati izbjeći eventualne ozljede i kartone. Upravo u tome Novigrad vidi svoju priliku.

– Još nismo odigrali utakmicu u kompletnom sastavu, polako se ekipiramo, mučile su nas ozljede. U nastavku prvenstva očekujemo izlazak iz krize, ekipu temeljimo na domaćim igračima što je proces kojem treba vremena. Mislim kako Imbriovec zbog utakmice s Dinamom neće ići sto posto te tu vidim našu priliku. Ako iskoristimo šanse, možemo se vratiti s bodovima. U Imbriovec se idemo nadigravati i pokušati osvojiti bodove – rekao je Zoran Jurkić, kapetan novigradske Drave.

Prva ŽNL, 17. rujan, 10.00/16.00 sati

Mladost-Molve – Graničar L
Tomislav – Tomislav SIŽ
Osvit – Miklinovec
Bratstvo – Sloga
Borac – Drava NP
Kalinovac – Panonija
Prekodravac – Ferdinandovac

Druga ŽNL također se igra u tradicionalnom nedjeljnom terminu, osim Tehnike i Hrvatskog bojovnika koji će svoje susrete odigrati u subotu. Tehnika će u subotu u 13.30 sati dočekati ekipu Rudara iz Glogovnice. Domaćini su favoriti te će pokušati upisati i petu uzastopnu pobjedu. Rudar se nalazi na pretposljednjem mjestu s nula bodova. Momčad koja također ima stopostotni učinak u Drugoj ligi jest hlebinska Lipa koja dočekuje sigečku Mladost na svom terenu.

Prugovac, koji je prokockao bodove u posljednjoj minuti na domaćem terenu protiv Herešina, putuje u Torčec gdje presjeda Podravec koji igra toplo – hladno. Koprivnički bregi bit će domaćin na utakmici Mladost – Starigrad. U Gotalovu gostuje Fugaplast, dok Reka pojačana Vladom Dragosavljevićem putuje u Herešin, na noge Omladincu. Susret koji se igra u subotu, kao i onaj Tehnike i Rudara, jest dvoboj Hrvatskog bojovnika i Viktorije iz Vojakovca. Susret se igra u Mokricama Miholečkim u 16.30 sati u subotu.

Druga ŽNL, nedjelja 17. rujna, 16 sati

Omladinac Herešin – Reka
Podravec – Prugovac
Mladost KB – Starigrad
Lipa – Mladost S
Tehnika – Rudar G – subota 13:30
GOŠK – Fugaplast
Hrvatski bojovnik – Viktorija – subota 16.30

Treća ŽNL, nedjelja 17. rujan, 16 sati

Sabarija – Močile
Sokol – Drava PS
Graničar NV – Mladost C
Kalnik – Dragovoljac
Jedinstvo – Drava
Ratar – Gornja Rijeka
Rudar – Mičetinac – 10 sati

Četvrta ŽNL, nedjelja 17. rujan, 16 sati

Mladost – Čvrstec
Udarnik – Bilogora
Rasinja – Prigorje
Polet – Jadran-Galeb
Radnički – Bušpan

 

 

 

 

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW