odigrano drugo od pet kola

Zovko prvi u ukupnom poretku biljarske lige, Šipušu pripalo drugo kolo

Pobjednici pojedinačnih turnira nagrađeni su novčanim nagradama u određenom postotku, a treće kolo na rasporedu je nakon božićnih i novogodišnjih praznika

09:35h
0
Foto: Ustupio Dino Šipuš

Protekle subote u koprivničkom ugostiteljskom objektu Caffe bar JC, odigrano je drugo kolo biljarske lige JC POOL LEAGUE.

U prvom kolu, igranom prije tri tjedna, pobjedu je odnio Nevio Zovko u finalu pobijedivši Aleksandra Bratkovića rezultatom 3:2, dok je u drugom kolu pobjednik bio Dino Šipuš koji je u finalnom ogledu slavio protiv Sanjina Bojića rezultatom 3:2.

Novooformljeno natjecanje sastoji se od pet kola nakon kojeg će se pobjednik odlučivati nakon ukupnog zbroja bodova sa svih pet održanih kola. Svaka pobjeda u grupnoj i eliminacijskoj fazi lige boduje se s dva boda, osvajanje pojedinačnog turnira nagrađuje se s pet bodova, drugo mjesto donosi tri boda, a trećeplasirani igrač dobit će jedan bod.

Pobjednici pojedinačnih turnira nagrađeni su novčanim nagradama u određenom postotku, a treće kolo na rasporedu je nakon božićnih i novogodišnjih praznika.

UKUPNI POREDAK LIGE (nakon dva odigrana kola)

1. Nevio Zovko (26)
2. Dino Šipuš (17)
3. Aleksandar Bratković (17)
4. Sanjin Bojić (13)
5. Jadranko Peica (9)
6. Alen Mežnarić (4)
7. Tomislav Grgetić (4)
8. Davor Kovačević (2)
9. Filip Žagar (2)
10. Nikola Fuček (2)
11. Dalibor Toth (2)