Župan Darko Koren primio rukometašice Podravke koje su sudjelovale na Olimpijskim igrama u Londonu

10:43h
0
Prijem olimpijki

Župan Darko Koren sa suradnicima organizirao je u četvrtak 30. kolovoza svečani prijem za rukometašice RK Podravka Vegeta koje su sudjelovale na nedavno održanim Olimpijskim igrama u Londonu. Igračice Lidija Horvat, Vesna Milanović Litre, Ivana Jelčić, Anita Gaće i Nikica Pušić Koroljević na čelu s kapetanicom Mirandom Tatari pružile su u Londonu odlične partije u dresu reprezentacije, koja je na turniru osvojila šesto mjesto uz ostvarenih pet pobjeda i dva poraza.

Rukometašice su župana Darka Korena i njegovog zamjenika Ivana Pala upoznale sa svojim dojmovima iz Londona, te planovima u nadolazećim klupskim natjecanjima u novoj rukometnoj sezoni. Najavile su svoje nastupe u utakmicama regionalne lige i Lige prvaka. Bila je to prilika da župan Koren sportašicama zahvali na trudu koji čine kako bi promovirale pozitivne vrijednosti i kraj iz kojeg dolaze.

Prijemu je prisustvovala i direktorica RK Podravka Vegeta Božica Palčić koja je pozvala sve navijače da u što većem broju dođu podržati klub u novoj sezoni.