1.2 C
Koprivnica
Subota, 28. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
lijepa gesta

Županija izdvojila 70 tisuća kuna za novi šator županijskog Društva crvenog križa

U novom šatoru boravili su članovi tijekom prošlotjedne vježbe na Šoderici

Ne propustite

Na Međunarodnoj terenskoj vježbi timova za odgovor na krizne situacije, održanoj u organizaciji HCK na Šoderici, Interventni tim Društva Crvenog križa Koprivničko križevačke županije boravio je u novom šatoru. Društvo je šator kupilo uz financijsku potporu Koprivničko-križevačke županije, koja je za to izdvojila 70 tisuća kuna.

- Oglas -

Velika vježba pripadnika interventnih timova na Šoderici trajala od 20. do 23. listopada 2022. godine te pokazala spremnost u slučaju poplava, a uz terenske vježbe održane su i različite edukacije. Među timovima iz cijele Hrvatske i još šest zemalja bio je Interventni tim Koprivničko-križevačke županije, a slobodno vrijeme tijekom četverodnevne vježbe njegovi su članovi provodili u novom, prostranom šatoru.

Međunarodnu vježbu došli su, između ostalih, pogledati čelnici Koprivničko-križevačke županije, predvođeni zamjenikom župana Ratimirom Ljubićem. Boravak na Šoderici iskoristili su i da vide novi šator te članove Interventnog tima. Čelnici Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije predvođeni ravnateljicom Adelom Sočev te gradskih društava Crvenog križa Koprivnice, Križevaca i Đurđevca zahvalili su pri tom predstavnicima Županije na financijskoj pomoći oko nabavke šatora.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

ludbreg domaćin

FOTO Ljubitelji dobre kapljice okupili se na najvećoj izložbi mladih vina u Hrvatskoj, ocijenjeno više od 400 uzoraka, evo koja su proglašena šampionima

Chardonnay Vinske kuće Kirić, u kategoriji bijelih vina, te merlot Stjepana Vučemilovića, u kategoriji crnih vina, proglašeni su šampionima...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti