projekt zaštite

Županija nudi potpore za očuvanje gnijezda bijelih roda, evo kako i gdje se prijaviti

10:43h
0
IMG
Foto: Sanjin Bojić

Koprivničko-križevačka županija i ove se godine preko svoje Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode uključila u provođenje projekta Zaštita i očuvanje bijele rode (Ciconia ciconia) u 2022. godini.

Vlasnici ili korisnici stambenih ili gospodarskih ili drugih građevinskih objekata na kojima se nalazi gnijezdo bijele rode da bi ga očuvali mogu dobiti naknadu u iznosu od 700 kuna po gnijezdu ukoliko osobno ili poštom na adresu: Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode na području Koprivničko-križevačke županije, Florijanski trg 4/II, 48000 Koprivnica najkasnije do 31. kolovoza 2022. godine dostave potrebnu dokumentaciju. dokumentaciju mogu dostaviti i putem e-maila: info@zastita-prirode-kckzz.hr.

Detaljne informacije o projektu Zaštita i očuvanje bijele rode (Ciconia ciconia) na području Koprivničko križevačke županije u 2022. godini, kao i popis potrebne dokumentacije za ostvarivanje naknade zainteresirani mogu doznati na Internet stranici Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode na području Koprivničko-križevačke županije www.zastita-prirode-kckzz.hr.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW