NADMETANJE

Županija prodaje automobil sa 160 konjskih snaga, evo iz kojih razloga

Bez obzira na način dostave, stoji u objavi, ponuda na adresu Županije mora doći do 15. srpnja u devet sati.

14:00h
0
Opel Insignia (2014)
Ilustracija

Koprivničko-križevačka županija na svojim je službenim stranicama objavila kako prodaje automobil.


Opel Insignia iz 2011. godine ima dizelski motor snage 118 kW, a prešao je nešto više od 260 tisuća kilometara. Registriran je do 28. prosinca 2019. godine. Početna cijena je 39.755,63 kune.

Pročelnica službe ureda župana Melita Ivančić potvrdila nam je kako je automobil koristio zamjenik župana Darko Sobota. Ujedno je objasnila koji je uopće razlog prodaje.

– Glavni razlozi su velika kilometraža i učestali popravci čime su se povećali troškovi održavanja. Donesena je odluka da se iz ekonomskih razloga automobil proda – rekla je M. Ivančić.

Shodno tome, kazala je kako u ovome trenutku nemaju namjeru kupovine novoga.

Pravo sudjelovanja u nadmetanju imaju sve fizičke i pravne osobe. Bez obzira na način dostave, stoji u objavi, ponuda na adresu Županije mora doći do 15. srpnja u devet sati. Svi koji daju ponudu bit će obaviješteni o rezultatima natječaja u roku od osam dana. Važno je reći kako se automobil prodaje prema sistemu viđeno-kupljeno, odnosno ne postoji mogućnost prigovora na kvalitetu vozila.

Opel se može razgledati do sutra, od 7 do 14 sati, u Koprivničko-križevačkoj županiji. Sve ostale informacije možete vidjeti ovdje.

čitam...