9 C
Koprivnica
Nedjelja, 2. travnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
obavijest

Županija uputila poziv poljoprivrednicima koji su prijavili štetu od tuče
Ž

Napominju se da poljoprivrednici koji ne podnesu zahtjev do isteka roka iz Javnog poziva, neće imati prilike ni u kojem drugom postupku nadoknaditi štetu od tuče

Ne propustite

Koprivničko-križevačka županija objavila je obavijest poljoprivrednicima s područja općina Gola, Drnje, Đelekovec, Legrad, Peteranec, Koprivnički Ivanec i Rasinja koji su prijavili štetu od tuče, a nemaju osigurane usjeve da se jave na Javni poziv – Potpora male vrijednosti po direktivi 1408 poljoprivrednicima za ublažavanje i djelomično uklanjanje posljedica prirodne nepogode tuče na području Koprivničko-križevačke županije u 2022. godini objavljen dana 23.08.2022. na web stranici Županije.

Javni poziv otvoren je do 7. listopada 2022. godine te ga zajedno s obrascem zahtjeva možete pronaći OVDJE.

Napominju se da poljoprivrednici koji ne podnesu zahtjev do isteka roka iz Javnog poziva, neće imati prilike ni u kojem drugom postupku nadoknaditi štetu od tuče.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

MODA NA ULICI

Skockana Sanda u proljeće zakoračila s malo ruža i baš originalnom jaknicom

Usred smo prijelaznog razdoblja kada po običaju spremamo deblju garedrobu, a vadimo tanje odjevne komade. Jutra su prohladna pa...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti