zbog negativnih konotacija

Županijska Obrtnička komora pozvala medije da bi im prezentirala što sve rade

Naime, prateći medijske objave i stajalište nekih naših članova, stekli smo dojam da većina ne raspolaže nikakvim činjenicama i da zaključke donosi na temelju predrasuda i nedostatka informacija, kažu.

15:32h
0
Slika komora pouka zgrada

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke najavila je prezentacija rada Obrtničke komore za medije.

– S obzirom na to da u proteklom razdoblju u javnom prostoru egzistiraju različite priče o radu Hrvatske obrtničke komore i da prevladavaju različite etikete koje su negativno konotirane, osjetili smo potrebu da našim lokalnim i nacionalnim medijima prezentiramo rad Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, koja je dio jedinstvenog komorskog sustava tj. Hrvatske obrtničke komore – kažu iz komore.

Cilj ove prezentacije je, kažu, da medijima koji prenose informacije, i u neku ruku oblikuju javno mišljenje, prenesu točne informacije te da na temelju takvih informacija javnost i članovi
Hrvatske obrtničke komore mogu donositi zaključke.

– Naime, prateći medijske objave i stajalište nekih naših članova, stekli smo dojam da većina ne raspolaže nikakvim činjenicama i da zaključke donosi na temelju predrasuda i nedostatka
informacija. Isto tako, cilj nam je da predstavnicima medija koji prate navedenu problematiku približimo problematiku obrtnika i obrtništva i rad Komore kako bi što vjerodostojnije informirali javnost – riječi su kojima najavljuju prezentaciju.

Napominju da što se tiče rada Obrtničke komore županije, bez lažne skromnosti, mogu reći da je Obrtnička komora Koprivničko-križevake županije uzor većini drugih Podružnih komora i Udruženja obrtnika te da je taj rad najmanje prepoznat u Koprivnici i našoj županiji.