ivica ferenčić

Županijska Športska udruga slijepih Podravina ekipno osvojila četvrto mjesto Hrvatske kuglačke lige za slijepe i slabovidne

ŠUS Podravina osvojila je ekipno 4. mjesto Hrvatske kuglačke lige za slijepe i slabovidne za sezonu 2017./2018. od ukupno devet ekipa koje su se natjecale u ovoj sezoni.

08:53h
0
Foto: Športska udruga slijepih Podravina
Foto: Športska udruga slijepih Podravina

Članovi Športske udruge slijepih Koprivničko križevačke županije Podravina sudjelovali su na posljednjem ovosezonskom, 6. kolu Hrvatske kuglačke lige za slijepe i slabovidne održanom 25. ožujka 2018. u Varaždinu.

Na natjecanju su postignuti značajniji rezultati po kategorijama.

Žene pojedinačno:

B1 : Tkalčec Ana – osvojeno 2. mjesto
B1 : Šola Iva – osvojeno 3. mjesto

Muškarci pojedinačno:

B2 : Ferenčić Ivica -osvojeno 3. mjesto

Ekipno: ŠUS Podravina osvojila je 4. mjesto sa natjecateljima Tkalčec, Črneli, Ferenčić sa ukupnim rezultatom od 1751 srušenih čunjeva.

Na ovom ligaškom kolu su sudjelovali i članovi Udruge Iva Šola, Marijan Črneli, Mario Šutalo i Drako Brgles. Također, ŠUS Podravina osvojila je ekipno 4. mjesto Hrvatske kuglačke lige za slijepe i slabovidne za sezonu 2017./2018. od ukupno devet ekipa koje su se natjecale u ovoj sezoni.

Pojedinačno prvenstvo Hrvatske u Kuglanju za slijepe i slabovidne održat će se 28. i 29. travnja 2018. u Ogulinu, a četiri člana Udruge plasirala su se na to natjecanje.