0.7 C
Koprivnica
Utorak, 5. prosinca 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Županijski čelnici obišli prostore nove Srednje škole u Križevcima
Ž

Ne propustite

U prostorima nove zgrade Srednje škole „Ivan Seljanec“ u Križevcima, zamjenik župana Ivan Pal i pročelnik Mladen Antolić na sastanku su okupili ravnatelje srednjoškolskih ustanova s područja Koprivničko-križevačke županije. Na sastanku se razgovaralo o financijskim planovima srednjih škola Koprivničko-križevačke županije za 2011. godinu te o postojećim IPA programima.

Budući da je nedavno završena izgradnja i opremanje školske zgrade u kojoj su se sastali, bila je to prigoda da i ravnatelji po prvi puta obiđu nove prostore. Obilasku su se također pridružili župan Darko Koren, zamjenik župana Darko Sobota i gradonačelnik Križevaca Branko Hrg.

Ovom investicijom vrijednom 42.500.000 kuna u funkciju se stavlja 6500 četvornih metara prostora, što će omogućiti rad u jednoj smjeni za gotovo 500 učenika raznih struka.

Ravnatelj Srednje škole „Ivan Seljanec“ Brunoslav Sabolek objasnio je da se projektiranje zgrade vodilo načelom funkcionalnosti te da obzirom na različite stručne smjerove škole prostor zadovoljava potrebe teoretske i praktične nastave. 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Najesti se i napiti

Kobasica 5 eura, kuhano vino oko 2 eura, fritule za 4 eura… Provjerili smo kakve su cijene blagdanske klope u centru Koprivnice

Počelo je blagdansko vrijeme, a to u većini gradova znači neizostavnu ugostiteljsku ponudu prigodnih jela i pića na adventskim...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti