-3.7 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Odluka stranke

HSS podržao SDP-ovog kandidata za župana Slavka Tucakovića, Hudić ispao iz utrke
H

Nije bilo lako donijeti tu odluku, no ja sam zadovoljan što je ona jedinstvena i što smo ostali jedinstveni u stranci, to je najvažnije - smatra Mađer.

Ne propustite

Koprivničko-križevački HSS ipak je odlučio podržati SDP-ovog kandidata za župana Slavka Tucakovića, odlučeno je jučer na Županijskom odboru stranke.

- Oglas -

Iako je predsjednik županijskog HSS-a isticao da stranka mora imati svog kandidata za župana, a kao takvog su vidjeli Marija Hudića, procijenjeno je da Tucaković ima više šanse u borbi za najvišu županijsku fotelju.

– U svrhu boljeg vođenja županije jučer smo donijeli jednoglasnu odluku, iako je bilo i rasprave. Mi smo imali svoje mišljenje, SDP je imao svoje, no jasno je da ne mogu biti dva kandidata za župana te smo na kraju došli na odluku da podržimo Tucakovića – rekao nam je Mađer.

Utjecaj su imale i nedavne ankete prema kojima Tucaković dobro stoji, a za Hudića bi se odlučilo najmanje žitelja županije.

- Oglas -

– Imala je i anketa utjecaja, između ostaloga, no i naša razmišljanja. Nije bilo lako donijeti tu odluku, no ja sam zadovoljan što je ona jedinstvena i što smo ostali jedinstveni u stranci, to je najvažnije – smatra Mađer.

HSS će vjerojatno dobiti mjesto dožupana, ako se tako dogovori s SDP-om nakon njihovog sastanka Predsjedništva u petak, a o kandidatima za to mjesto će se razgovarati tek nakon toga, najavio je Mladen Mađer.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kašmirov kaput boje magnolije nije za svaki dan, Alenka ne treba povod za dobro se srediti

Kašmirov kaput boje magnolije nije za svakoga niti za svaki dan, no naša sugrađanka Alenka uvijek nam svojom pojavom...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti