Županijski obrtnici za Marijetino liječenje prikupili oko 34.000 kuna

12:29h
0
Detalj s modne revije // Foto: Koprivnica.net

U organizaciji Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, obrtnici iz Podravine i Prigorja predstavili su se u nedjelju na humanitarnoj priredbi čiji je prihod namijenjen za liječenje koprivničke djevojčice Marijete Bugarin, koja boluje od Parry-Romberg sindroma.


 

Na modnoj reviji i reviji frizura te tomboli održanoj uz prigodan zabavni program u Sportskoj dvorani Srednje škole Koprivnica predstavila su se 22 frizerska salona te četiri modna salona i kreatora s područja županije.

– Sve je prošlo dosta dobro, bilo je dosta publike, i možemo reći da smo zadovoljni što su obrtnici mogli dati svoj doprinos za Marijetino liječenje. Prikupljeni iznos je u okviru očekivanja, a kreće se oko 34.000 kuna – rekao je Božo Barać, tajnik županijske Obrtničke komore.

Dvorana je bila dobro ispunjena // Foto: Koprivnica.netRHS Coolektiv zbog nesporazuma nije nastupio

Na humanitarnoj priredbi u nedjelju je trebao nastupiti i popularni koprivnički sastav RHS Coolektiv, koji se ipak nije pojavio na pozornici.

– Bio je to propust, koliko naš, toliko i njihov. Nije ih bilo kad su trebali nastupiti, pa je voditeljica zaključila program. Došlo je do nesporazuma zbog kojeg nam je jako žao – rekao je Božo Barać.

Bojan Horvat iz RHS Coolektiva smatra da je došlo do pogreške organizatora.

– Mi smo stajali kraj pozornice i bili smo spremni za nastup, ali nas voditeljica nije najavila, nego je rekla da je to bilo sve za večeras. Umro sam od smijeha, to mi se još nikad nije dogodilo. Riječ je o njihovoj pogrešci u organizaciji, a mi smo bili revoltirani time što su nas uvjeravali da nismo ni došli – kazao je Horvat.

KOMPLETNA FOTOGALERIJA

 

čitam...