23. izdanje

Županijski Obrtnički i gospodarski sajam iz dvorane seli na križevačke trgove, neće biti modne ni revije frizura

Izlagačima zbog ograničenosti prostora i opreme, kućica i štandova, poručuju da se što prije jave na javni poziv za izlaganje na sajmu.

12:27h
0
Foto: Ivan Balija
Obogodišnji Obrtnički i gospodarski sajam neće se održati u dvorani, već na križevačkim trgovima // Foto: Ivan Balija

Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije ove će se godine održati od 12. do 14. studenog. Ovogodišnji će sajam, 23. izdanje, s obzirom na epidemiološku situaciju imati novi koncept.

Na sjednici Organizacijskog odbora odlučeno je kako će se sajam održati na otvorenom, odnosno u kućicama i na štandovima koji će biti na Strossmayerovom i Nemčićevom trgu. Na njemu će se moći isključivo kupovati proizvode te, opet zbog pandemije, neće biti modne revije, revije frizura i promocije obrtničkih zanimanja. Župan i predsjednik Odbora Darko Koren nada se kako se situacija neće pogoršati kako bi održali sajam. Spomenimo kako su članovi Odbora tajnika županijske Obrtničke komore Božu Baraća izabrali za direktora sajma.

Izlagačima zbog ograničenosti prostora i opreme, kućica i štandova, poručuju da se što prije jave na javni poziv za izlaganje na sajmu. Prijavnica se nalazi ovdje.

Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci