UPRAVA

Županijski pročelnici okupili se na redovnom kolegiju, odlučeno da stranke i dalje neće ulaziti u županijske urede

Tema današnjeg Kolegija bila je priprema nadolazeće 20. sjednice Županijske uprave koja se planira održati sredinom rujna uz pridržavanje epidemioloških mjera u prostorijama Doma mladih.

15:10h
0
Foto: Koprivničko-križevačka županija

Redovni kolegij pročelnika upravnih tijela Koprivničko-križevačke županije održan je danas u Županijskoj upravi.

Župan Darko Koren, uz kojega je bio zamjenik Ratimir Ljubić, osvrnuo se na rad Županijske uprave u specifičnim uvjetima epidemioloških mjera, obaveze nošenja zaštitnih maski djelatnika i građana u prostorijama Županije. Prema županovoj odluci, rad sa strankama i dalje se odvija bez ulaska stranaka u županijske urede, odnosno u predvorju Županijske uprave. Cilj je, naravno, zaštita službenika i namještenika te sugrađana od opasnosti širenja bolesti koronavirusa. Koren je, ujedno, pozvao na odgovornost sve službenike kako bi situacija ostala stabilna.

Tema današnjeg Kolegija bila je priprema nadolazeće 20. sjednice Županijske uprave koja se planira održati sredinom rujna uz pridržavanje epidemioloških mjera u prostorijama Doma mladih. Na dnevnom redu, u skladu s Planom rada Županijske skupštine, u trećem tromjesečju planira se dvadesetak točaka. Na kraju kolegija pročelnice i pročelnici izvijestili su o provođenju aktivnosti i projekta u upravnim tijelima te najavili nove aktivnosti u narednom razdoblju.

čitam...